O podjetju

Gradbeništvo Perčič

Smo gradbeno podjetje s šestdesetletno družinsko tradicijo. Po upokojitvi svojega očeta se je Viljem Perčič leta 1986 v podjetništvo podal kot samostojni podjetnik, leta 2004 pa je za izvajanje iste dejavnosti ustanovil še podjetje Konstrukcije d.o.o. Danes se z gradbeništvom ukvarja že tretja generacija družine Perčič.

Skozi vsa ta leta je podjetje Konstrukcije d.o.o. raslo, se razvijalo ter veliko vlagalo v znanje in novo gradbeno opremo. Posebno pozornost se od nekdaj posveča ohranjanju kraške arhitekture in pomenu kraškega kamna v gradbeništvu ter uporabi materialov, ki so se pri gradnji uporabljali v preteklosti, v kombinaciji s sodobnimi materiali. Leta 2010 smo začeli gradbeno dejavnost opravljati tudi v Italiji z ustanovitvijo podjetja Costruzioni Carso s.r.l.

Dolgoletna uspešnost poslovanja podjetja tako v Sloveniji kot v Italiji je zagotovo plod visoke kakovosti opravljenih del in zadovoljnih strank, za kar gre zasluga predvsem strokovni usposobljenosti zaposlenih in usklajenim odnosom v podjetju.

Naši cilji

Ohraniti trden položaj

Ohraniti trden položaj kakovostnega in prepoznavnega podjetja

Nadgrajevati vestnost

Nadgrajevati vestnost, resnost in zanesljivost

Razvijati se in vlagati

Razvijati se in vlagati v znanje ter stopati v korak s sodobnimi trendi v gradbeništvu

Ohraniti zaupanje mnogih

Ohraniti zaupanje mnogih stalnih in novih strank

Bi našim strokovnjakom radi zastavili kakšno vprašanje?

Pišite nam

Nastavitve zasebnosti

  Obvezni piškotki

  Posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.

  roundcube_cookies, gdpr, PH_HPXY_CHECK, NID, CONSENT

  Google Analytics

  Google Analytics je orodje, ki lastnikom spletnih strani pomaga razumeti, kako obiskovalci sodelujejo z njimi. Za zbiranje informacij lahko uporablja niz piškotkov in Googlu poroča o statističnih podatkih o uporabi spletnega mesta brez osebne prepoznave obiskovalcev. Glavni piškotek, ki ga uporablja Google Analytics, je »__ga«.

  _ga,_gid,_gat