Sprememba nastavitev

Vaše shranjene nastavitve lahko kadarkoli spremenite s klikom na spodnji gumb

Zasebnost

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. V KONSTRUKCIJE d.o.o. se tega zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank ter uporabnikov, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR). Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim osebam znotraj društva in pogodbenim obdelovalcem, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev društva in izpolnjevanje pravic in obveznosti.

Upravljalec osebnih podatkov

KONSTRUKCIJE d.o.o., Cesta na Lenivec 29, 6210 Sežana (v nadaljevanju KONSTRUKCIJE d.o.o.) je gradbeno podjetje s šestdesetletno družinsko tradicijo. Po upokojitvi svojega očeta se je Viljem Perčič leta 1986 v podjetništvo podal kot samostojni podjetnik, leta 2004 pa je za izvajanje iste dejavnosti ustanovil še podjetje Konstrukcije d.o.o. Danes se z gradbeništvom ukvarja že tretja generacija družine Perčič.

Skozi vsa ta leta je podjetje Konstrukcije d.o.o. raslo, se razvijalo ter veliko vlagalo v znanje in novo gradbeno opremo. Posebno pozornost se od nekdaj posveča ohranjanju kraške arhitekture in pomenu kraškega kamna v gradbeništvu ter uporabi materialov, ki so se pri gradnji uporabljali v preteklosti, v kombinaciji s sodobnimi materiali. Leta 2010 smo začeli gradbeno dejavnost opravljati tudi v Italiji z ustanovitvijo podjetja Costruzioni Carso s.r.l. Dolgoletna uspešnost poslovanja podjetja tako v Sloveniji kot v Italiji je zagotovo plod visoke kakovosti opravljenih del in zadovoljnih strank, za kar gre zasluga predvsem strokovni usposobljenosti zaposlenih in usklajenim odnosom v podjetju.

V podjetju se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov. Naše stranke ter obiskovalci so za nas dragoceni, razumemo njihovo skrb za zasebnost in z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja ali jih kakorkoli posredovali oziroma predali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Katere podatke zbiramo?

Ko izpolnete kontaktni obrazec v sistem vnesete svoje ime in elektronski naslov. Gre za podatke, ki omogočajo nadaljno komunikacijo.

Kako dolgo hranimo osebne podatke?

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Namen zbiranja osebnih podatkov

Namen zbiranja osebnih podatkov na spletni strani www.percic.org je:
• Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjate, da vaše osebne podatke hranimo v naši bazi z namenom nadaljne komunikacije. KONSTRUKCIJE d.o.o.v tem primeru hrani in obdeluje vaše osebne podatke z namenom pošiljanja odgovora na vaše povpraševanje. Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se ne prijavite na nobeno listo za pošiljanje elektornskih sporočil.
• Izboljšava uporabniške izkušnje na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Zakaj naša stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Seznam piškotkov, ki jih naša stran uporablja

gdpr
Namen: Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.
Čas piškotka: 1 leto

CONSENT
Namen: Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.
Čas piškotka: 20 let

Google Analytics __utma
Namen: Statistika ogledov strani.
Čas piškotka: 2 leti

Google Analytics __utmc
Namen: Statistika glede na čas odhoda uporabnika iz strani.
Čas piškotka: Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics __utmz
Namen: Statistika obiska in prodaje preko različnih kanalov.
Čas piškotka: 6 mesecev

Google Analytics _ga
Namen: Za razlikovanje med uporabniki in sejami.
Čas piškotka: 3 mesece

Google Analytics _gat
Namen: Uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics.
Čas piškotka: 10 minut

Google Analytics _gid
Namen: Za razlikovanje med uporabniki in sejami.
Čas piškotka: 24 ur

Sprememba nastavitev

Vaše shranjene nastavitve lahko kadarkoli spremenite s klikom na spodnji gumb